​​​​​​5 tipů na vánoční dárky pro celou rodinu

​​​​​​5 tipů na vánoční dárky pro celou rodinu

Shánění vánočních dárků není (ve srovnání s pojídáním vanilkových rohlíčků) zrovna nejoblíbenější vánoční disciplína. Vyhni se letos frontám a čekání na volné košíky – pořiď dárky pro celou rodinu bezpečně, online a na jednom místě. Nevíš, co jim vybrat? Máme pro tebe vánoční tahák – pár tipů na vymakané dárky, které udělají radost rodičům, partnerovi, kamarádům i těm úplně nejmenším. 

Oproti kamenným obchodům má nákup v našem e-shopu pár solidních výhod. Pokud při výběru sáhne Ježíšek vedle, prodlužujeme lhůtu na vrácení veškerého zboží až do konce ledna 2021. Při objednávce nad 999 Kč máš navíc doručení zdarma. Doporučujeme objednávat nejpozději do 18.12., aby to balíčky stihly včas pod stromeček.

Co nadělit?

1) Spodní prádlo 

Prádlo Calvin Klein je kultovní záležitost, se kterou nesáhneš vedle. Jak to? Sluší každému a vydrží věky. Ženám udělají radost pohodlné & sexy braletky a kalhotky. Můžům perfektně sednou boxerky z jemné bavlny v praktickém trojbalení. Win-win.

2) Sportovní oblečení

Fitness legíny, tepláky, trika i podprsenky těch nejznámějších fitness značek! Motivuj své nejbližší ke zdravému životnímu stylu a daruj jim sportovní kousky, které podrží všechny jejich sportovní výkony – ať už se cvičením teprve začínají, nebo zvedají těžké váhy několikrát týdně.

Vybírej z prémiových značek jako je Nebbia, Under Armour, Gym Glamour či Bearmore.

Pro muže: Vsaď na jistotu a daruj mu kousek z nejnovější Nebbia kolekce Limitless, která obsahuje nadčasové fitness bestsellery – ikonické bundy, tepláky, tílka i trička. 

Pro ženy: Chceš jí dát něco speciálního? Doporučujeme pohodlné bezešvé legíny od nové české fitness značky Bearmore. Jsou jako druhá kůže – neodstávají, nesjíždějí a nedřou. Podrží tě při cvičení ve fitku i v olympiádě ve vánočním gaučingu!

3) Ponožkoboty Skinners

V českých ponožkobotách Skinners se dá cestovat, cvičit i běhat. A nebo jen tak procházet. Kombinují v sobě výhody chůze naboso a ochrany klasických bot. Hodí se nejen do fitka, ale i do venkovního terénu na procházku. Perfektní jsou především pro sportovce a cestovatele jako záložní pár klasických trekových bot. Stačí je smotat do ruličky a tradá! Využít se dají jako relaxační obuv po delších tůrách, krásně uleví nohám. Univerzální dárek, který ocení i starší ročníky. 

TIP: Skinners se hodí i pro děti – je to unikátní obuv, která poskytuje dětským chodidlům důležitou ochranu, ale i svobodu. Napomáhají zdravému vývoji nohou už od prvních krůčků – ať už při běhání na zahradě, hřišti či doma. 

4) Vitaminy a fitness suplementy

Leží ti zdraví tvých nejbližších na srdci? Podaruj je kvalitními vitamíny a minerály či fitness suplementy. Vitamin D je perfektní proti chřipkám a virózám, céčko zkracuje dobu nemoci a zinek je skvělý pro lepší obranyschopnost organismu. Anebo si to pojisti multivitaminem na všechno možné.

Nevíš, co vybrat? Rady najdeš v článku Jak posílit imunitní systém pomocí vitaminů a minerálů

Máš doma sportovce? Udělej mu radost kvalitním proteinem, to je vždycky sázka na jistotu –Jak vybrat správně ten nejlepší?

5) Ořechová másla

S ořechovými másly od značky Big Boy nemůžeš šlápnout vedle. Jejich delikátní chuť ocení všechny mlsné jazýčky. Exkluzivní složení bez obsahu palmového oleje, lepku, přidaného cukru a konzervantů potěší všechny vyznavače zdravého životního stolu. 

Nevíš, jaké ořechové máslo vybrat? Pak ti přijdou vhod degustační dárkové balíčky, které obsahují několik příchutí. 

Extra tip: Dárkový poukaz 

…nemůžeš se rozhodnout? A tlačí tě čas? Nelámej si hlavu s výběrem nejvhodnějšího dárku a vsaď na jistotu. Dárkovým poukazem uděláš radost vždycky a ještě se zbavíš zodpovědnosti za špatně odhadnutou velikost! Hodnotu si můžeš zvolit sám v rozpětí 500–10 000 Kč. Použít ho lze na veškeré zboží z e-shopu Meliora.cz. Navíc je to rychlé – poukaz ti po zaplacení zašleme obratem přímo do tvé e-mailové schránky. Takže stačí vytisknout a darovat.

Tip: Chceš obdarovat někoho, s kým se během letošních svátků nemůžeš osobně setkat? Dárkový poukaz mu můžeš přeposlat i e-mailem.