Chipsy bez výčitek? Jde to!

Chipsy bez výčitek? Jde to!

Koukáš na dno balíčku chipsů častěji, než je zdrávo? Tak je možná na čase vyměnit ty klasické za jejich zdravější variantu. Vyzkoušel jsi už žhavou fitness novinkuzeleninové pečené chipsy? Kromě brambor v jejich složení najdeš i solidní část řepy, dýně nebo špenátu, a jsou proto nabité vlákninou a minerály!

S některými věcmi je těžké přestat. A večerní pojídání brambůrek na gauči je rozhodně jedna z nich. Máme ale řešení. Zkus si namísto nezdravých a kaloricky vydatných smažených brambůrek plných soli a oleje naservírovat jejich mnohem zdravější variantu, která je vhodná i pro vegany. 

Pečené chipsy z čerstvě sklizené zeleniny skvěle chutnají a mají solidní výživové vlastnosti. V každém balíčku najdeš až 53 % skutečné zeleniny. Je to díky unikátní technologii, kdy se výrobci podařilo spojit zeleninu a bramboru bez použití pšeničné mouky.

„Chtěli jsme vytvořit alternativu ke klasickým chipsům, která bude stejně atraktivní jako tradiční verze, ale nebude spojená s výčitkami a s pocitem, že jde o prohřešek proti zdravému životnímu stylu. To se nám po 20 letech inovací a zdokonalování výroby podařilo,” říká business development director Tomáš Frantl. 

Chipsy s čistým složením

Pro všechny, kdo si hlídají figuru i zdravý životní styl, jsou chipsy vyrobené z čerstvě sklizené zeleniny a ochucené přírodními ingrediencemi perfektní. Oproti svým smaženým kolegům mají nižší obsah tuku a obsahují i zdraví prospěšnou vlákninu a minerály. Naopak v nich nehledej umělé přísady a dochucovadla ani pšeničnou mouku, cukr a palmový olej. Tyhle chipsy jsou fakt čistě přírodní – zdravé, lehké a křupavé. 

Barvu jim dodává samotná zelenina – třeba právě v paprikových ENJOY CHIPS s jarní cibulkou najdeš 53 % papriky. V dýňových ENJOY CHIPS s rozmarýnem je stejné množství dýně. Asi chápeš, kam tím míříme? Na výběr máš ale i další vyladěné příchutě: pečené s mrkví a cibulí, pečené s červenou řepou a mátou, pečené se špenátem a česnekem

 

A pozor – jsou sice zdravé, ale chutnají i milovníkům klasických brambůrek. Křupnuto a potvrzeno!