Maximální svoboda při pohybu? Vyzkoušej vylepšené ponožkoboty Skinners 2.0

Maximální svoboda při pohybu? Vyzkoušej vylepšené ponožkoboty Skinners 2.0

Lehká obuv, kterou jednoduše sroluješ a strčíš do kapsy? Poskytující pohodlí ponožek i ochranu bot? České ponožkoboty Skinners ti usnadní sport i cestování – nic neváží a můžeš v nich provozovat všechny své oblíbené aktivity. Jsou skvělé na jógu, posilování, běh i kempování. Vyzkoušej novou vylepšenou verzi Skinners 2.0. 

O geniálním nápadu skloubit výhody ponožek a bot jsme už psali: Proč vyzkoušet české ponožkoboty Skinners? Líbí se ti filozofie barefoot – chůze naboso? Ponožkoboty jsou ideální volbou. Pomůžou ti aktivovat přes 200 svalů a šlach ve tvých chodidlech, a dopřeješ si tak přirozenější pohyb. Oproti chození naboso tvé nohy chrání před ostrými předměty a nebezpečným terénem. 

Co ti nabídnou nové Skinners 2.0?

Pohyb v novém modelu ponožkobot Skinners 2.0 je zážitek. Na co se můžeš těšit? 

Odolnější materiál vůči vnějším vlivům 

Nové Skinnersky se vyrábí z odolnějšího materiálu. Můžeš tak dát do pohybu bez obav maximum. „Na vývoji nové kolekce Skinners 2.0 jsme pracovali téměř dva roky. Po technologické stránce jsme se velmi posunuli. Pracujeme nyní s odolnějšími materiály, které jsou méně náchylné na extrémní vnější vlivy,“ říká zakladatel Petr Procházka. 

Vylepšený tvar a vyjímatelná stélka

Zásadní novinkou je, že si můžeš do své Skinnersky vložit stélku. Je vysoká jen 2 milimetry, takže nesníží tvůj barefoot pocit a při pohybu se budeš cítit ještě komfortněji. Nový tvar ti bude lépe sedět a širší špička zaručí, že tě nebude nikde nic tlačit. Ponožkobota se tak perfektně přizpůsobí tvým nohám, které spolehlivě ochrání. 

Více velikostí i barev

Aby ti Skinnersky perfektně padly, nově se vyrábí ve více velikostech. Váháš, kterou vybrat? Vem si o číslo větší, než jaká je tvá běžná. Můžeš vybírat i z nových barevných variant a více tak přizpůsobit ponožkobotu svému outfitu. 

Kde všude ponožkoboty Skinners využiješ?

S ponožkobotami procítíš každý pohyb mnohem více, ať už děláš cokoliv. Simulují chůzi naboso a přináší ti její výhody – zlepšují držení těla, ulevují od bolesti zad a zmírňují problémy s klouby. Ve výsledku ti tak pomohou zlepšit koordinaci a rovnováhu. 

Využít je můžeš při svém oblíbeném sportu nebo cestování. Miluješ chůzi a turistiku? Skinners ti pomohou více aktivovat nohy a nechají je přirozeně pracovat. Makáš ve fitku? Se Skinners máš pod kontrolou stabilitu při dřepech, mrtvém tahu i jiných cvicích. Jedeš na dovču k moři? Nezapomeň si je vzít s sebou. Ochrání tě jak ve vodě proti ostrým kamenům, tak při chůzi na horkém písku.

Ponožkoboty Skinners 2.0 sklidily obrovský úspěch 

Ve druhé kampani na Kickstarteru se na novou kolekci vybralo 23,5 milionů korun za 45 dní – šlo tak o historicky 2. nejúspěšnější kampaň v Česku! Vybrat milionovou částku se podaří jen malému procentu spuštěných kampaní. Zakladatel Petr Procházka tvrdí, že s ponožkobotami našli díru na trhu.