Dokážeš víc! Povzbuzuje sportovce nová česká značka fitness oblečení Bearmore

Dokaž víc! Povzbuzuje sportovce nová česká značka fitness oblečení Bearmore

Pohodlné bezešvé legíny, které jsou jako druhá kůže. Budeš se v nich cítit jako v bavlnce. Nebo spíš, nebudeš je vůbec řešit – takový cíl si při vývoji jednoho z nejoblíbenějších kousků ženského oblečení dala nová česká značka Bearmore. Její zakladatelé mají s vývojem funkčního oblečení bohaté zkušenosti a sportovcům chtějí nabídnout kvalitní kousky do fitka i mimo něj.

„Šití sportovního oblečení se věnujeme přes deset let. Spolupracovali jsme za tu dobu se spoustou expertů, se kterými spolupracujeme i vývoji naší kolekce. První produkt, bezešvé legíny, jsme několik měsíců důkladně testovali při různých sportovních aktivitách. Chtěli jsme si být jisti, že materiál bude dostatečně odolný a střih bude sedět různým typům postav – a to i v kritických oblastech, jako jsou kotníky či pas, kde často legíny odstávají,“ vysvětluje zakladatel společnosti František Klouček. Přestože velká část výrobců šije fitness oblečení v Číně, rozhodli se v Bearmore pro evropskou výrobu. Legíny tak vznikají v Portugalsku, kde sídlí přední výrobci bezešvého oblečení.

Fitness oblečení je při sportu vystavováno velké zátěži, a tak musí materiál splňovat vysoké nároky na funkčnost. Měl by rychle schnout a odvádět pot a zároveň umožňovat maximální rozsah pohybu. „Chceme ženy motivovat, aby se při tréninku mohly soustředit jen na sebe a svoje výkony. A nerozptylovaly je zařezávající se švy, sjíždějící pas či škrábající materiál. Kolekce je lazena pro fitness, ale rozhodně s ní můžete vyrazit i mimo fitko. Naše legíny jsou stejně tak vhodné na jógu, pilates, běh, nebo třeba na procházku,“ dodává Klouček

Legíny Bearmore se vyvíjely, testovaly a následně ladily k dokonalosti několik měsíců. Jsou upleteny ze speciální směsi polyamidu a elastanu, která splňuje nejvyšší nároky na funkční oblečení. Jsou pružné, pohodlné, neodstávají v pase ani okolo kotníků a nesjíždějí během tréninku. Tomu napomáhá vyšší pas, který zároveň formuje bříško. Při jejich výrobě byla zvláštní pozornost věnována síle materiálu. Díky tomu neprosvítají a zároveň v nich není zbytečně teplo. Navíc ti umožní maximální rozsah pohybu, takže si je můžeš vzít jak do fitka, tak na jógu, běh, nebo jakékoliv další aktivity. Decentní vzor podtrhne tvé křivky a siluetu postavy.

Bezešvé legíny jsou první vlaštovkou české značky Bearmore. Ve vývoji a testování jsou již ale další kousky, které by měly kolekci brzy rozšířit.

O značce

Dokaž víc! K tomu tě nabádá česká značka fitness oblečení Bearmore, která chce všechny sportující podpořit kvalitními a vychytanými kousky. Všechny produkty vznikají v Evropě a spojují v sobě funkčnost, pohodlí a nadčasový design. High-tech materiály jsou speciálně navrženy pro perfektní komfort během intenzivních tréninků i ve volném čase.