Novinka Amix Performance

Objev novou řadu sportovní výživy Amix Performance

Pokud se zajímáš o novinky ze světa sportovní výživy, možná už jsi slyšel o nové řadě od Amix Performance, která je zaměřena především na vytrvalostní sporty. Najdeš v ní mnoho zajímavých produktů, které ti nepochybně pomohou při cestě k vysněnému cíli. Pojď se na ně s námi podívat trochu z blízka!

Pro koho je vůbec řada Amix Performance vhodná? Je především určena pro vytrvalostí sporty, takže pokud se nějakému věnuješ, určitě zbystři. Velký důraz dává na zvýšení fyzické i psychické odolnosti. Žádná překážka už tě nezastaví! Je jen na tobě, jaký produkt vyzkoušíš, ale věř tomu, že novinky jsou skutečně zajímavé a nadupané.

Gely

Řada Amix Performance nabízí širokou paletu nových gelů, které jsou vychytané jak po funkční, tak chuťové stránce. Pokud se věnuješ vytrvalostnímu sportu, určitě nám dáš za pravdu, že gel je „must have“ a kolikrát tě doslova zachrání. Jedna z top novinek řady Amix Performance je Slow gel, který je postavený na palatinóze a obsahuje navíc vitamin C a B6. V čem je tak zvláštní? Díky palatinóze uvolňuje glukózu do krve pomalu, a proto z něj získáváš energii postupně. Nerozhodíš si tak inzulin, jako se tomu stává u běžných gelů.

Další novinkou je pravý opak Slow gelu - Quick gel, který tě naopak nakopne okamžitě! Obsahuje navíc kofein, který celý efekt umocní.

Pokud hledáš něco, co si jako vytrvalostní sportovec dáš těsně před závodem, máme pro tebe skvělý tip - novinku Nitro gel – beet root! Červená řepa je v současnosti velmi populární díky vysokému obsahu dusičnanů. Jedná se tedy vlastně o přírodní NOčko, které je oblíbené především v crossfitu a závodech typu Spartan Race. Díky borůvkové a malinové příchuti se nemusíš bát toho, že ti nebude chutnat.

Křeče? Pryč s nimi!

Trápí tě křeče nebo jim chceš pro jistotu předcházet? I s tím ti Amix Performance pomůže. To, že na křeče pomáhá magnézium, ví asi každý. Jak ho do sebe dostat nejefektivněji? Vyzkoušej Magneshot forte! Tahle malá ampulka je nabušená hořčíkem v tekuté formě a doplněná o vitamin B6. Je to ideální volba jak pro prevenci, tak akutní řešení křečí! Stejně tak ti mže být nápomocné Magnesium liquid plus. Opět tekutá forma hořčíku, navíc s přídavkem draslíku, vitaminu C a B6. To vše bez cukru a aspartamu, tentokrát v menší ampulce, která se vejde do každé kapsy.

Poslední novinkou (nejen) na křeče je E-lite Salts. Tahle novinka určitě zpříjemní život nejednomu závodníkovi! Unikátní kombinace minerálů ve vegetariánských kapslích E-lite salts zajistí doplnění významných elektrolytů ve vašem těle. K čemu je to dobré? Kromě boji proti křečím pomáhá, pokud máte v těle nízkou hladinu elektrolytů, což může to vést až ke kolapsu, nebo minimálně výraznému poklesu výkonu. Většinou to nastává v případech, kdy za sebou máte dlouhotrvající fyzické vypětí, zejména to, které je doprovázené nadměrným pocením.

Určitě se mrkni na kompletní nabídku řady Amix Performance, protože je opravdu bohatá. Výše jsme pro tebe vybrali ty podle nás nejzajímavější produkty, ale je tam toho mnohem, mnohem více. Nenech si ujít slevu 15 %, kterou momentálně na většinu produktů Amix Performance nabízíme!