Spouštíme!

Vítejne na MELIORA.cz!

Jsme rádi, že jste si k nám našli cestu. MELIORA.cz je nový projekt (e-shop), za kterým stojí tým lidí s mnohaletými zkušenostmi a know-how, a to jak ze sportu a výživy, tak z e-commerce. Vybíráme pro vás značky a produkty, kterým sami věříme a o kterých jsme přesvědčeni. Prodáváme je za fair ceny a doplňujeme kvalitním servisem (na kterém si zakládáme!), jako je:

  • široký výběr kvalitního a prověřeného zboží (které máme skladem a připravené k okamžité expedici)
  • rychlá expedice objednávek
  • dárky k nákupům dle vašeho výběru
  • výborný zákaznický servis
  • skutečné informace o skladových dostupnostech

Zaměřujeme se na to, čemu rozumíme

Vybíráme pro vás to nejlepší ze světa sportu. Naší specialitou je:

Chystáme pro vás spoustu novinek, takže doporučujem čas od času k nám zavítat, nebudete litovat :) V ideálním případě doporučujeme se u nás zaregistrovat. Má to totiž hned několik výhod - kromě rychlejšího zadávání objednávek máte ihned po registraci na spoustu produktů za výhodnější ceny, širší výběr dárků k objednávkám a zajímavé akce, určené pouze pro registrované. Navíc se vám čas od času připomeneme newsletterm (nebojte, nespamujem!), ve kterém se dozvíte o aktuálních akcích a novinkách.

Samozřejmě nás můžete sledovat i na sociálních sítích, především na Instagramu a Facebooku.

Tak a teď už se u nás můžete pořádně rozhlédnout :) Pokud byste se s námi chtěli o něco podělit, dejte nám vědět, ideálně na backoffice(zavináč)meliora.cz.